L’equip

Autor: Antoine de Saint-Exupéry
Dramatúrgia i adaptació: Marc Artigau i Àngel Llàcer
Lletres de les cançons: Marc Artigau i Manu Guix
Composició i direcció musical: Manu Guix
Direcció: Àngel Llàcer

Intèrprets: Enric Cambray, Manu Guix, Mariona Escoda, Iñaki Mur, Miguel Ángel Sánchez i El Petit Príncep
Amb la participació estel·lar de Carme Milán

Escenografia visual: Desilence
Escenografia: Desilence i Jordi Queralt
Il·luminació: Albert Faura
Disseny de so: Roc Mateu
Disseny de vestuari: Amadeu Ferrés
Disseny vestuari guineu: Míriam Compte
Perruqueria i maquillatge: Àngels Salinas
Regidor: Raúl Gallegos
Tècnics funcions: Roger Giménez, Quim Nuevo, Arnau Planchart i Esther Porcel

ÀNGEL LLÀCER

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut de Teatre de la Diputació de Barcelona, és un dels actors i directors de teatre més polifacètics de l’escena espanyola. Entre les moltes representacions en les quals ha estat protagonista o membre destacat del repartiment hi ha Teatre Sense Animals, Mein Kampf, Boeing Boeing o els musicals A Little Night Music, La Tienda de los Horrores, La Jaula de las Locas i The Full Monty. Per aquesta última producció va ser nominat als Premis Max de Teatre com a millor actor de musical i va obtenir el Premi Butaca 2002. Ha dirigit obres de diversos gèneres teatrals com Madame Melville, de Richard Nelson, El Somni d’una Nit d’Estiu de Shakespeare, Ja en tinc 30!, La Doble Vida d’en John, La Jaula de las Locas, La tienda de los horrores i Cantando bajo la lluvia. A més de director, ha estat creador del musical infantil La Màgia dels Ki-Kids, el 2008 va estrenar juntament amb Manu Guix Què. El Nou Musical i el 2010 va presentar Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia.  A televisió es va donar a conèixer amb Operación Triunfo, concurs en el qual ha intervingut com a professor d’interpretació en cinc de les set edicions, sent en les dues últimes director de l’acadèmia, a més de professor i presentador del Chat de OT. Ha presentat diversos programes com Pequeños Grandes Genios, Tú si que vales, El Salt de l’Àngel, La Escobilla Nacional o Tot és molt confús de Catalunya Ràdio com a crític teatral. Ha guanyat el Premi Butaca al millor actor musical per El somni de Mozart (1998) i el Premi Butaca al millor actor de repartiment per Mein Kampf (2000). Ha dirigit i presentat el programa Els optimistes a Catalunya i ha format part del jurat de Tu cara me suena d’Antena 3 en les seves nou edicions.

MANU GUIX

Compositor, director musical i intèrpret. Ha estat lligat al programa de Operación Triunfo des de la seva creació l’any 2001 i ha intervingut com a professor en totes les edicions del programa. La seva formació musical comença l’any 1987 al Conservatori Municipal de Música de Barcelona; més tard va cursar estudis a l’Escola LIPA (Liverpool of Performing Arts). Ha gravat sis treballs discogràfics en solitari –De cabeza, Manu Guix, Onze Llachs, Pas a Pas, Després de tot i Moments. Ha participat en diversos espectacles musicals com a cantant i director musical com, per exemple, a Grease, el musical de tu vida o Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia o El Petit Príncep, del qual també n’és el director i director musical. Els seus últims musicals han estat La Jaula de las locas, La Tienda de los Horrores i Cantando bajo la lluvia amb un èxit important tant de crítica com de públic. Al llarg de la seva carrera ha obtingut diversos premis que avalen el seu talent i professionalitat, com el Premi Butaca, rebut el 1997 per Tu, Jo, Ell, Ella… i Webber… i Schönberg… a l’espectacle revelació de la temporada, i el mateix guardó concedit el 1998 per El Somni de Mozart com a millor director musical.

CARME MILÁN

Va cursar l’especialitat de dansa contemporània al Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre. Ha rebut formació teatral a diverses escoles com Eòlia, Aules, Estudi de Teatre Helena Munné i el Col·legi del Teatre. Al 2015 inicia la seva carrera a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre (Interpretació Musical), mentre compagina els estudis amb la seva participació en vàries produccions teatrals com a coreògrafa a Grinder, el musical (2016), intèrpret a El despertar de la primavera (2017), i ballarina a Cabaret 13 (Cia. Roberto G. Alonso, 2018). Completa els seus estudis al Thomas Bernhard Institut – Mozarteum a Salzburg, Àustria. Al 2019 forma part del repartiment de La rambla de les floristes, dirigida per Jordi Prat i Coll i representada a la Sala Gran del TNC. Al 2021 participa a l’espectacle en gira La Tempesta de la Cia. Pàrking Shakespeare i s’incorpora com a protagonista a la 8ª temporada d’El Petit Príncep a la Sala Paral·lel 62 (producció de La Perla29, Manu Guix i Àngel Llàcer). Enguany ha signat la coreografia i el moviment escènic – juntament amb en Davo Marín – del concert Stabat Mater de Pergolesi al Palau de la Música i ha entrat a l’equip docent de Granés Batxillerat en l’assignatura de Cos i Moviment.

IÑAKI MUR

Va cursar els seus estudis teatrals a Nancy Tuñon, Laura Jou i Memory i ha ampliat la seva formació amb diversos cursos d’interpretació, dansa i cant. La seva carrera professional comença amb Sopa de pedres de Gataro, i segueix amb produccions teatrals com El último día de febrero, Utilitat programda, Rent, La Jaula de Las Locas, Pegados i El Petit Príncep, dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix. També ha treballat en programes televisius com Polseres Vermelles, Terror.app, Merlí, Drama o Santo, entre d’altres. En l’àmbit cinematrogràfic ha participat en produccions com E.S.O de Santi Lapeira, Messi d’Àlex de la Iglesia, El Olivo de Iciar Bollaín, El Sitio de Otto d’Oriol Puig i entre d’altres produccions.

MIGUEL ÁNGEL SÁNCHEZ

Va formar-se a les escoles de teatre Memory, Nancy Tuñon i Aules. La seva carrera professional comença el 2011 amb L’Illa Del Tresor amb músiques de Ferran González i segueix amb produccions com Per Sobre de Totes les Coses de Daniel Anglès, Fang i Setge al Teatre Victòria, Romeu i Julieta de la Cia. Projecte Ingenu o la producció ¡Chakapum! de El Terrat, entre d’altres. També ha treballa en musicals com Excítame: el musical de Jose Luís Sixto, Nit de musicals de Paco Mir, Aladdin #thepopmusical de la companyia la Roda Produccions i El Petit Príncep, dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix. En l’àmbit televisiu ha treballat en programes com Polònia, Com si fos ahir i El Llop, entre d’altres, i en cinema a Mi otro yo, El duelo o Twist, entre altres curtmetratges.

MARIONA ESCODA

Vinculada al món de la música des dels 5 anys. Primer en cant coral i més tard en violí, piano, cant clàssic i cant modern. Des dels 12 anys que ha col·laborat amb diversos músics, productores i varis programes de ràdio i televisió, ha cantat en diverses gales, actes benèfics i concerts a veu i piano i ha protagonitzat videoclips com el de «Don’t stop me now» en motiu de Reus Capital de la Música 2018. Ha posat la veu en l’actual «Himne de la Colla Vella dels Xiquets de Valls» i en el documental «The stone circle» produït als Estats Units. Als 18 anys publica el seu primer single «8 de Març» composat en motiu del Dia internacional de la Dona, amb la lletra de l’escriptora i poetessa Maria-Mercè Marçal. Als 20 anys publica el seu primer treball discogràfic «Tal com havia de ser», que s’estrenà al Teatre principal de Valls dins de la programació de les Decennals 21+1. L’any 2022 guanya la primera edició del programa Eufòria de TV3 i aconsegueix un contracte discogràfic amb Música Global, cantar amb Miki Núñez la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya ràdio “Llums de Mitjanit” i participar en el disc de La Marató de TV3. Participa als 2 concerts al Palau Sant Jordi amb un resum de les cançons d’Eufòria amb els 16 concursants del programa amb un èxit de 17.000 espectadors per sessió. Ha col·laborat al concert 40 principals de Santa Cristina d’Aro, als festivals Canet Rock i Cap roig amb Miki Nuñez, Jardins Terramar de Sitges amb Joan Dausà, Castell de Peralada amb el tenor Josep Carreras i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu o a l’acte institucional de la Diada cantant l’himne Nacional de Catalunya. Ha actuat a Festivals com Sons del Món de Roses o l’Acústica de Figueres, entre altres. Actualment està preparant el seu segon treball discogràfic, que s’estrenarà a l’abril.